Sny-paketti toukokuulta

Heippasta vaan!

En kyllä tiedä, olenko laiska vai leikinkö kiireistä, mutta nykyisin ei saa kyllä taas sitten niin mitään aikaan (olipas virke!). Suunnitelmissa on koko ajan, että blogatakin pitäisi, mutta jostain syystä aina se jää vain suunnitteluasteelle. Kovasti olen nyt suunnitellut, että jos aina perjantaisin kirjoittelisin tänne jotain.

Nyt sattuikin sopivasti, kun eilen tuli paketti-ilmoitus. Tänään sen kyllä ennätin vasta hakemaan tai en siis vaan jaksanut hakea aikaisemmin. Päivällä kävi vieraita ja jostain syystä jalkanikin oli kipeytynyt ke-to välisenä yönä. Tein itse diagnoosin, että kihti on tainnut iskeä vanhoihin jalkoihini. No, tänään ei onneksi koskenut jalkaan ollenkaan, joten mikä lie pikakihti!

Mutta sitten siihen pakettiin:

Siis olihan tämä taas niin ihana. Kiitos ihana snyyni 🌝!!

Paketista sattui käteeni ensimmäisenä maustepussit ja mantelipussit. Jaahas, sitä olisi aloitettava leipomaan. En ole mikään himoleipuri, enemmän tykkään laittaa ruokaa, kun siinä ei tarvitse olla niin tarkka, mutta paketissa oli ohje Runebergin torttuihin, joita voi syödä ympäri vuoden. Täytyypä kokeilla!!

Sittenhän oli tietysti lankaa! Ihanaa Teeteen Hilla-lankaa sekä kirjailulankaa. Kirjailulangat menee melko varmasti virkkauksiin. Tulee kauniita kukkasia!

Ja sitten aivan ihanat sukat!! Vaikka neulonkin sukkia, niin harvoin itselleni, ja nämähän menee nyt minun omaan käyttöön! Värikin on juuri paras mahdollinen. Ja sitten nuo pussukat. Ajattelin jo heti nähdessäni, että ovat minun käsityöpussukoita ja niinhän se oli snyykin ajatellut kirjeen mukaan. Ja sitten pieni käsintehty nappi löytyi myös paketista.

Projektit voi olla vaiheessa, mut muuten on kaikki hallinnassa, lukee vihkon päällä. Juurikin niin! 🤣
Lisäksi paketissa oli ylläri miehen 14-vuotiaalle tyttärelle. Taidan säästää sen antamisen elokuulle, jolloin hänellä on nimipäivät. Edelliset paketit lahjoitin syntymäpäivälahjaksi, kerroin kyllä, mistä paketit on saatu.

Kiitos vielä kerran ihana sny, eihän tätä pakettia voi liikaa hehkuttaa! 😍

Ja sitten: olen minä jotain saanut aikaan. Siskoni toi Novita Princess -lankaa ja sanoi, että voisin neuloa hänen tyttärentytölleen sukat. Niinpä isotäti teki työtä käskettyä. Niin sai prinsessa (4 v.) sukat. Hitaasti, mutta varmasti. Olen minä kyllä välillä tosi hidas neuloja, huoh!

En enää edes muista, mistä ohjeen otin, kirjoittelin vain tärkeimmät ylös.

Aurinkoista loppukevättä toivotellen
Pami
Kommentit

  1. Kiva, että paketti miellytti. Keksitkö jotakin mukavaa tuosta langasta? Mitä väriä toivot kesäkuun pakettiin? t. SNY

    VastaaPoista
  2. Ihana paketti.
    Valkoisten sukkien varsi taitaa olla varsi tehty kardemumman talo -blogin sukkaohjeessa löytyvällä: https://kardemummantalo.blogspot.fi/2012/06/lise-loten-pikkuiset-sukat.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit