Viimeinen paketti Salaiselta neuleystävältäni


 Nyt se sitten loppui, se pakettien tulo. Sain paketit Ruiskaunokilta. Ja mitä paketteja!! Siis niin paljon tavaraa kaikissa paketeissa, että meni aina pari päivää tutkiskellessa, mitä kaikkea tulikaan. Lisäksi oli aivan ihanaa, että miehen tytärkin sai aina oman pakettinsa. Sehän oli toivomuksenakin, että jos jotain kivaa keksisi 14-vuotiaalle teinille. En todella voinut toivoakaan, että joka paketissa olisi jotakin!!

 Aivan ihania olivat myös kortit sekä reseptit, joita tuli myös välimuistamisena. Olen innokas ruoanlaittaja, joten reseptivihkot tulevat kyllä käyttöön ja tulivatkin.

Välimuistaminen
 Sitten paketin esittelyyn. Paketin sisältöä riitti, joten hyvä, että sain kuvan otettua kaikesta kerralla. Ja huomasin vasta kuvaa tänne laittaessani, etten ollut muistanut edes kääntää sitä. Olkoon nyt sitten noin hassusti päin. Tai en nyt ainakaan tiedä, miten tuon kuvan voisi täällä kääntää...
 Sitten vähän yksityiskohtaisempaan esittelyyn. Lanka - ihanaa!! Lanka on Hjertegarnin Wool Silkkiä ja se sisältää 75 % ekologista villaa ja 25 % silkkiä. Aivan ihanan tuntuista. Joku huivi tuosta kyllä muotoutuu ihan varmasti. Kunhan nyt saan taas käsityöinnostuksen lisääntymään.
 Paketissa oli myös laukun kahvat. Täytyypäs miettiä laukun tekemistäkin. Huomasin, että nyt olisi Kesä/syyskassivaihtokin alkamassa, mutta jätänpä väliin 🌝. Täytyy kehitellä ihan itselleni jonkinlainen kassi näihin kahvoihin.
 Näille pienille pussukoille minulla on kovasti käyttöä. Tämän olisin voinut antaa Neitoperhollekin, mutta itselläni tämän pidän. Pussukka sisälsi Läkerollia ja maku on sellainen, jota en ole vielä maistanutkaan. Pussukassa oli myös tuollainen parantava pussukka. Auttaa lapun mukaan kuten puhaltaminen, mutta voi myös lämmittää mikrossa tai käyttää kylmänä, varmaan jääkaapissa viilennettynä. Ihana!
 Kesäisiin kattauksiin tuli lautas- ja kahviliinoja.
 Sekä kesälukemista! Tämä aloitetaan seuraavana. Jossain edellisessä paketissa oli Vonda N. McIntyren Unikäärme -kirja. Se on luettu. Oli mielenkiintoinen ja jopa vähän pelottava, koska en ole oikein käärmeiden ystävä. Mutta olen tyytyväinen, että Ruiskaunokki sen minulle postitti ja vielä tyytyväisempi, että luin sen. Mielenkiinnolla aloitan tämänkin kirjan.
 Paketeissa on ollut mukavia esitteitä Tampereen seudulta ja reseptejä. Nämä ovat kyllä olleet ehdottomasti pakettien suola. Tässä paketissa oli myös ohje Helppoon pitsineulehuiviin, jonka ohje on tehty juurikin tuolle paketissa olevalle langalle.
Kiitos, Ruiskaunokki! Harmittaa, että tämä vaihto loppui. Toisaalta olen myös helpottunutkin loppumisesta, kun sattui tämä vaihto minulle suurten muutoksien aikaan ja en millään meinannut keksiä paketteihin sisältöjä. Minun viimeinen paketti on vielä lähettämättä ja se lähtee vasta maanantaina, viimeisenä lähetyspäivänä, mutta paketti on jo osittain valmiina. Viimeiset silaukset puuttuu.

Tästä nyt tuli sen verran pitkä postaus, että jätän loput jutut seuraavaan kertaan. Puutarhahommia on kovasti tullut tehtyä, sen takia ei ole oikein malttanut neulomis- ym. käsitöitä tehdä. Mutta jotain on kuitenkin viritteillä.

Mukavaa viikonloppua (kuulemma helteistä!)
toivotellen Pami

Kommentit

 1. Onpa mukava lukea, että olet tykännyt paketeistasi. Reseptit ja esitteet ovat siitä hauska juttu, että ne eivät maksa mitään vaan ne täytyy vain löytää ja liittää mukaan. Olen halunnut lisätä jotakin erilaista paketeihin, jotta leikki olisi monipuolinen. Tästä langasta syntyy todella miellyttävää pintaa ja kaupassa suositeltiin hankkimaan kolme kerää, vaikka ohjeessa on vain kaksi, saat riittävän pitkän huivin. Ohjeen puikkkokoolla syntyy kaunis pinta, mutta kokeile omaa käsialaasi. Kirjat ovat kiertäviä kirjoja, oli ilo laittaa ne matkaan, pieneksi viihteeksi. Neulomisen, käsitöiden, puutarhanhoidon ja kaiken kesäisen puuhailun myötä toivon sinulle ja perheellesi ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Olipa siinä taas taattua Ruiskaunokki-pakettia:) Hänellä on taito löytää jotain uutta kokeiltavaa pareilleen, nimim. itse kokenut.
  Haikeaa on tämä leikin loppuminen, mutta kyllähän ne kesän riennot kutsuu jo kovasti ulos. Lomakin odottaa tämän viikon päässä ja kyllä tulee tarpeeseen. Oikein ihanaa neule-kesää sinulle Pami.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, löysin blogisi, olenkin miettinyt monesti mitä siulle kuuluu. Toivottavasti jatkat vaikka sny-kierros loppui. Ihania paketteja olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun löysit tänne. Kyllä minä aion vielä jatkaa, on pitänyt aloittaa blogin pito jälleen jo aikoja sitten, mutten ole saanut aikaiseksi. Paljon on tapahtunut tässä blogien välissä. Yritän kertoilla muutoksista pikkuhiljalleen. Mutta nyt on kuitenkin kaikki hyvin!

   Poista
 4. Kiitos sinulle paketeista. Ovat olleet tosi ihania. Viimeisestä juuri postaan tuonne omaan blogiin. Tuli heti tänne katsomaan, kun tiedon sain. Olen ollut tosi tyytyväinen kaikkeen saamaani.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit