Se olisi vuosi 2021...

 .... eikä tämä vuosi taida olla yhtään sen parempi kuin viime vuosikaan. Ainakin, jos mietin, missä järjestyksessä nuo kuvat nyt kuitenkin tuli tähän blogiin. Uusin ensin, vaikka toisinpäin piti olla 😊

Mutta aloitetaan sitten uusimmasta eli neuloin sukat ja tein tavallisuudesa poiketen varteen valepalmikkoa. Jotakin uudenlaista. Muuten perussukat.

Joulun välipäivinä käytiin Elliksen kanssa muumeja katsomassa. Leppävirran Leppäkertun hiihtotunnelissa on muumeja nähtävillä. Ei muumitaloa lukita yöksi... Suosittelen käymään. 


Ja sitten Elliksen joululahja. Tytär pyysi harmaata huivia. No, minäpä neuloin Lehmus -huivin mallilla. Ja vihdoin on kunnon pingoitusvehkeetkin, ei tarvitse lattialle mattoon neulata. Pohjalla siis lasten palapeli ja pingotukseen hommasin Anjalinilta pingotusvälineet. Joskus aikoja sitten tilasin, nyt näkyyvät olevankin loppu.

Ennen joulua virkkasin huovutetun pöytäliinan Novitan Joki -langasta. Ja lisäilin vähän kukkasiakin. Kori on virkattu jo aikaisemmin, siinä oli tänä edellisen joulun joulukalenterin sydämet säilössä. Sieltä otin sitten sen päivämäärän, minkä ripustelin näkyviin. 

Junasukatkin tuli tehtyä ennen joulua...
... ja niiden tekemisessä auttoi Miisuliina. 
Nyt pitäisi saada mieltä virkeämmäksi jälleen. Alkaa tuo korona-aika ahdistaa, vaikka olen tehnytkin koko ajan etätöitä, töiden puolesta mikään ei ole muuttunut, mutta muuten tunnen itseni vähän yksinäiseksi, kun työkavereitakaan ei pääse näkemään. Viimeksi olen käynyt työnantajan luona toimistolla vuosi sitten. 

Täällä sataa lunta!

Lumisin terveisin Pami

Kommentit

 1. Korona koettelee ja nimenomaan tämä erakoituminen. Mutta kyllä tästä vielä noustaan.

  VastaaPoista
 2. Violetit sukat on niin tyylikkäät! Lehmus-huivi on kaunis. Paljonko siihen kului lankaa ja mitä lankaa käytit? Itse tehdyt lahjat on ihan parhaita ja seikkailut lapsen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon Lehmus -huiviin käytin vähän vajaa 50 g Novitan Lumous lankaa. Tuosta olisi saanut tulla vähän isompi, jolloin olisi mennyt tietty vähän enemmän lankaa ja minulla kaksi kerää tuon värisenä oli ja kaksi kerää vaaleanpunaisena. Että ei sitä paljon kulunut :-)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit