13. - 16.12 ja valotaulu

Nyt meni useampi päivä, etten millään ennättänyt/malttaa tänne laittaa ns. joulukalenterikuvia. Facebookiin ja Instagramiin nämä olen laittanut. 

Mutta parempi myöhään... Ja nyt ollaan sitten aikataulussa. 

13.12 torstai

Tällainen joulupöytäsommitelmaa Aarikan tontuista, amaryllis-mukulasta ja halaavasta pippuri-suola -mausteikosta. Pöytäliinana on Finlaysonin tabletit, jotka ostin jo kesällä, mutten meinannut muistaa ottaa käyttöön. Onneksi tuli tehtyä ns. joulusiivous yhdessä laatikostossa. 

14.12 perjantai

Olikin sitten tosi vauhdikas päivä. Lähdin Rantasalmelta ajamaan 5.35 kohti Iisalmea. Siellä oli pidettävä viiden opintopisteen esitys. Ja hyväksyttävästi se tuli suoritettua. Nyt kun saisi opiskeluinnon päälle ja opinnäytetyön tehtyä. Kunhan sen aiheen nyt keksisi...

Iisalmesta ajoin Varkauteen, jossa käytiin miehen kanssa syömässä ja sen jälkeen käytiin katsomassa Autiotalossa -rockmusikaali. Kun ostimme liput jo joku aika sitten, niin kumpikin oli vähän, että mihinkähän sitä ollaan menossa. Ennakkoluulottomuus kuitenkin palkittiin. Oli tosi hyvä!!!!!! Emme kumpikaan ole Dingo-faneja olleet, mutta hyvin porukka esitti kappaleet ja tulihan siellä paljon muutakin. 
AUTIOTALOSSA - ROCKMUSIKAALI
Kelpaisiko aikamatka Dingo-hysterian sähköistämälle 1980-luvulle?
Autiotalossa-musikaali kertoo elävästi, kuinka Dingo villitsi koko Suomen ja kuinka samassa Pori-rockin aallossa pinnalle pulpahtivat Yö, Mamba sekä Eve.
Tarinan keskiössä on perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: Dingoa ja muita porilaisia fanittaviin naisiin sekä Popedan
ja Manserockin mahtiin uskoviin miehiin.
Porilaisten suomirock-klassikoiden tahdissa tämä tarina kertaa Dingon ja Yön nousun valtavaan suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta. Tarjolla on tietenkin myös Popedan hittejä.
Dingon keulakuvan Neumannin roolissa kimmeltää kansainvälisilläkin areenoilla mainetta niittänyt rock-persoona Matthau Mikojan. Popedan Pate Mustajärvenä nähdään Charonin laulaja-kitaristi Lauri Tuohimaa.

15.12 Lauantai

Lauantaina käytiin Rantasalmen lukion joulumyyjäisissä. Siellä näimme tämän talven Lucia-neidon. Juu, pari päivää myöhässä, mutta kauniita neitoja ja kauniisti lauloivat lauantainakin. 

16.12. Sunnuntai

Ja vihdoin viimein tuli sitten tehtyä tämän vuoden villitys: valotaulu. Kehykset on vanhat ikkunanraamit, joita löytyy vielä vaikka toiseen (ja kolmanteenkin) valotauluun. Kangas on paikallisesta kangaskaupasta. Mies avusti taulun rakentelussa ja siitä tuli oikein kiva. Seuraava onnistuu jo varmaan paljon paremmin, kun nyt on homma hanskassa. 

Hauskinta tuossa taulussa on se, että kun sitä katsoo, niin mielikuvitus alkaa lentää ja miettii, että mitähän noiden valaistujen ikkunoiden takana oikein tapahtuukaan...

Miettii Pami

Kommentit

Suositut tekstit