Välinevarustelua

Tää on hyvä!! Ostin Anjalinilta tällaisen kerroslaskurin. Ensin ajattelin, että hömpötystä. Olen tähän asti oikein hyvin pärjännyt lasten helmitaululla! Olihan tämä jonkin aikaa kaapissa ennenkuin otin sitten kokeiluun ja ihastuin heti!! Pieni ja sormessa kuin sormus, mutta välillä vaan napsautti seuraavan kerroksen. Tarvitsin tätä neuloessani Hipsulaisen karuselli -sukkaa, mutta vielä ne eivät ole valmiit, joten ei kuvaa niistä. Miten minulla nykyisin jää aina kaikki kesken...

 Ja kesken on tämäkin idea. Virkkasin 24 sydäntä, jotka huovutin. Nyt noihin on tarkoitus laittaa vielä numerot ja sitten joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien ripustan joka päivä yhden sydämen (en tiedä vielä mihin). Kun 24 sydäntä on ripustettu, niin sitten on jouluaatto.
 Miehen äiti kävi keräämässä karpaloita ja lahjoitti niitä meillekin. Jouluna syödään karpalojäädykettä ja mahdollisesti riisipuuron kanssa karpalokiisseliä. Tuo jäädyke on ihan ehdoton.
 Joku kävelyhaastekin oli menossa. Luinkin siitä jossain vaiheessa (taisi työpaikkanikin siihen osallistua!), mutta en aio osallistua mihinkään haasteisiin (kun kaikki jää kesken...). Me Hulan kanssa kävellään joka päivä, viikonloppuisin vähemmän, kun ollaan miehen talolla ja Hula saa olla siellä pihalla vapaana. Kävelykilometrejä per päivä tulee noin 4-5, joskus enemmän, joskus vähemmän. Ei me vanhat enää jakseta hirveitä matkoja, ollaan muuten vaan tuossa pihalla. Eilen tehtiin pitempi lenkki ja löydettiin lenkin päästä kotiintulomatkalla uudet kävelyportaat. Oltiin jo sen verran kävelty, että tyydyin vain katsomaan, että tuonnekin olisi joku päivä mentävä. Ei ne kaukana tästä minun asuinpaikastani ole, kun menee suorinta tietä.

Muutenkin oli jalat vähän juntturissa, kun edellisenä päivänä tuli käytyä kuntosalilla.

Että silleen on Pami alkanut harrastamaan liikuntaa 😊

Lokakuussa mennään jo. Mukavaa lokakuuta
toivottelee Pami

Kommentit

  1. Onpa soma suunnitelma ja toteutus nuo sydämet! Jouluhan on rakkauden juhla, joten sydän rakkauden symbolina sopii hyvin. Olet kyllä ahertanut niitä virkatessasi.

    VastaaPoista
  2. Söpö tuo sydänjuttu. Voihan niitä ripustella ilman numeroitakin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit