Uutta vuotta jo kolme päivää elettynä

Sitä ollaan jo iloisella 20 -luvulla! Ja ilman lupauksia mennään tämäkin vuosi tai voihan sitä yhden lupauksen tehdä: olen just sellainen kuin olen tästäkin eteenpäin!

Äidille neulottu hypistelymuhvi oli tosi mukava lahja muistisairaalle äidilleni. Ainakin ensimmäisenä iltana sitä hypisteltiin kovasti. Nyt en ole sitten ennättänytkään käydä katsomassa, joten en tiedä, miten paljon tuota on hypistelty.

 Yhdet pienet villasukatkin tuli neulottua joulun aikana.

 Hula sai lahjaksi pallon, se oli 15 minuutin päästä entinen!!! Huoh, sanon minä. Vanha koira ja vieläkin pilppuaa kaikki pallot!!
 Uudenvuoden aattona piti vähän pelätä pommeja. Koko ajan joku oli Hulan seurana ja saunaankin piti ängetä mukaan, vaikkei normaalisti saunassa meidän kanssa käykään. Mutta ei mitään suurta paniikkia kuitenkaan ollut, pientä murinaa ja haukkumista.

Kävimme Joroisissa katsomassa ilotulituksen. Hieno oli! Muuten oli onneksi rauhallista, joten Hulan ei niin hirveästi tarvinnut pelätä. Hula ei ollut mukana vaan hoidossa ilotulituksen aikaan, mutta kuuluihan niitä posahduksia myöhemmin Rantasalmellakin. 

Mukavaa Uutta Vuotta ja terveyttä koko vuodeksi toivottelee
Pami

Kommentit

  1. Hypistelymuhvi on oiva ja kaunis lahja ja kuvasta päätellen hyvin mieleinen. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Hieno lahja.
    Koirat ja uusi vuosi on aina enemmän tai vähemmän ongelmallinen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit