Maksalaatikkoa Novalta

Kerrankin voitto: kunhan kirjoittelin Radionovan facebook -sivulle, että meillä syödään maksalaatikkoa lenkkimakkaran kanssa, niin siitähän tuli arvontavoitto! Aivan ihana kaulaliina ja oli siinä 15 euron lahjakortti, mutta sitä ei nyt tuossa paketissa tullut. Josko joskus myöhemmin...
Tosiaankin miehen herkkua on paistaa maksalaatikkoa ja siihen lenkkimakkarakuutioita. Oli keksinyt moisen ruoan opiskeluaikoinaan ja täytyy myöntää, hyvää se on. Puolukkahilloa seuraksi, niin voiko parempaa ns. perjantairuokaa ollakaan. Tuo perjantairuoka tulee siitä, että yleensä silloin jotain nopeaa, lauantaina paneudutaan ruoanlaittoon paremmin ja viikollakin laitan vähän ns. kunnollisempaa. 

Minähän teen töitä etänä, joten olen aina kotona. Ruoanlaittokin onnistuu silloin, itse lopetan työt kello 16 ja mies tulee syömään kello 18. Siinä välissä ennättää tehdä jo paljon juttuja. Minullahan on kyllä tuo assari, jota täytyy ulkoiluttaa. Yleensä käydään lounaslenkillä ja sitten heti töiden jälkeen. Iltaisin ollaan miehen omakotitalolla, jolloin Hula voi olla pihalla illan. Onneksi on tuota koirarotua, että kestää oikein hyvin pihalla; paimentaa kuistilla!

Olen osallistunut facebookissa Paikka kaikelle -ryhmään. Siellä oli vinkkinä, että laita matto vaatehuoneen lattialle ja matolle ei saa laittaa mitään. Toimii!! Minun vaatehuoneen lattia on talvisin ihan järkyn kylmä, vuonna 1990 on unohdettu eristeet vaatehuoneesta, joka on keskellä asuntoa. No, tuo matto helpottaa vähän, ei ole ihan niin kylmä lattia. Senverran iso tuo vaatehuone, että siellä voi kyllä laittaa vaatteet päälle, joten mukava, kun on matto lattialla lämmittämässä jalkapohjia.

 Järjestystä pyrin pitämään...

Pami

Kommentit

  1. Minä tykkään maksalaatikosta ja nuorempana tein sen ihan itse. Nykyään kaupan laatikko maistuu ja viime jouluna maistoimme ensimmäisen kerran bataattilaatikkoa samasta tehtaasta, hyvää on sekin. Lenkkimakkaran lisääminen kuulostaa hauskalta, ihan retkieväältä! Ihan ajatus jaloista lämpimällä matolla kun pukeutuu ja noin kauniilla matolla!

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään maksalaatikosta ja lenkkimakkarasta, mutta enpä ole keksinyt yhdistää niitä. Puolukkaa on kyllä pakkao olla aina maksalaatikon kanssa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit