Pieniä ilonaiheita

 Pikkuisen aina sitä jotakin saa aikaan...

Näitä palloja neuloin entisessä elämässä jonkinlaisen pinon, nyt on yksi valmiina. Olihan tämä aihio valmiina jo jonkin aikaa ja välillä kadoksissakin, mutta nyt se on täytetty ja roikkuu jo ikkunassa. Pallon ohjeitahan on, joten täytyy jostain taas etsiä punaista ja valkoista lankaa ja jatkaa näiden tekemistä. Jostain syystä minun käsityötarvikkeet ovat nykyisin ihan hujan hajan, joten aina on etsittävä, jos jotain haluaa löytää. Tai sitten se johtuu vain iän tuomasta muistamattomuudesta...

                                                   
Katselin Tokmannin alelehteä. Minullehan sitä ei tule, kun on postilaatikossa lappu, että ei mainoksia, mutta miehelle se tulee ja siellä aina sorrun katsomaan sitä. Näin tuon Vallilan kapan ja erehdyin juttelemaan, että voisi olla kiva keittiön ikkunassa. Mieshän sen sitten seuraavana päivänä toi minulle. Ei se ollut mikään lahja - ihan itse maksoin 😃 Ulkoa näkyy kesällä uusitut aidat. Ne on nyt hyvät. Taloyhtiö päätti, että aidat uusitaan ja niinpä se sitten tehtiin. Seuraava uusiminen on ulko-ovet.

Vähän on ollut synkkää, mutta joinain päivinä on ollut kirpeämpää säätä. Koiran kanssa se on mukavaa, kun ei sotkeuduta niin paljoa tuolla metsässä rämpiessä. 


Kirpsakkaa marraskuun puolen välin aikaa

toivottelee Pami

Kommentit

  1. Verhot piristävät mieltä ja kaunistavat kotia. Kiva pallo! Meillä on ihan kuraista vielä, huurteista oli vain yhtenä päivänä. Teillä on kiva huurre kasveissa eli talvi on pidemmällä, meillä vielä lämpötila plussalla, illallakin +4 astetta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit