Pieniä sukkia ja joulun odotuksen alkua

Sehän olisi sitten joulukuu ja sitähän olisi jotain tehtävä joulun eteen. Tai sitten ei... Kyllähän se niin on, että joulu tulee, tekipä mitään tai olipa tekemättä. 

Piti tehdä mooooonet villasukat, no tässä ensimmäiset. Löysin jostain sellaisen ohjeen, että 3 o, 3 n kolme kerrosta, sitten 3n, 3 o jälleen kolme kerrosta ja sitten 3 kerrosta nurin. Taisin napata tämän ohjeen facebookista. Ja eihän tuo toimi kirjavassa langassa!! Mutta siinähän ne, kyllä lahjoitetaan yhdelle syksyllä syntyneelle vauvalle.
Äidilleni pyydettiin ikkunaan kynttelikköä. Mieheltä löytyi sellainen. Olen joskus aikaisemminkin virkannut kynttelikköön koristeita, nyt ihan omasta päästä ja hiukan kovitin niitä. Äitiä itseään ei valitettavasti päästy katsomaan! Ja tässä voisi olla ihan oma mielipide tuosta koronasta, mutta olen päättänyt oman pääni vuoksi, etten siitä keskustele enkä kirjoita. (Ainakaan kovin paljoa!)Ja ensimmäinen joulupukki on bongattu yrittäjien toritapahtumassa. Oli kyllä vanha tuttu, sanoi heti, että miehen pitää olla kiltimpi, jos haluaa lahjoja!! Mitähän se on saanut tietää 😝Minulla ei hätää, lahjoja tiedossa (ainakin kun itse ostan!)
Ja kotona kukkii joulukaktus. Tämä on sinänsä hauska, että alkuperäisestä katkesi oksa, vähän aikaa pidin vedessä ja pistin sitten multaan. Ja nyt hää kukkii!!!


 Ja nyt toivotan kaikille mukavaa joulukuuta

Pami

Kommentit

  1. Joulupukkeja ei ole näkynyt, mutta molemmat joulukaktukset kukkii ihan valtoimenaan.

    VastaaPoista
  2. Joulukaktuksesi viihtyy kun alkoi heti kukkia. Somat sukat, ihan joulun värissä pikkuisille varpaille lämmöksi. Ei ole täälläkään joulupukkeja näkynyt, mutta enpä ole ruokakauppaa kauemmaksi kulkenutkaan. Hyvää joulukuuta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit