Blogin ensimmäiset lapaset


Tässä ovat nyt blogin ensimmäiset lapaset ja muutenkin taitaa olla tämän vuoden ensimmäiset valmiit käsityöt. En vaan ole saanut aikaiseksi... 

Nämä lapaset ovat äidilleni ja ohje on otettu Käsineitä kesästä talveen -kirjasta. Kirjan ovat tehneet Clara Falk ja Kamilla Svanlund. 

Ja minä en tykkää noista lapasista!! Ensinnäkin meni taas opetellessa, miten kirjoneuleita tehdään, vaikka olen niitä tehnyt vaikka kuinka paljon 🌝. Lisäksi lapaset ovat turhan reilut, mutta en aloittanut enää uudestaan, vaikka huomasin jossain vaiheessa, että vähempikin silmukkamäärä olisi riittänyt. Ajattelin, että on helpompi laittaa käteen. Äidilläni on muistisairaus ja hänet joudutaan pukemaan, vaikka muuten liikkuukin hyvin. Värit tuli valittua puhtaasti siten, mitä lankoja sattui löytymään. 
 Ehkä hankalinta oli miettiä, että mitenkäs se lanka kiinnitetään neuleen takapuolella, ettei tule pitkiä lankalenkkejä. Muistinhan minä sen sitten viimein, kun riittävän pitkään mietti. Tuossa mallissa pisimmillään oli seitsemän silmukan juoksu. Laitan tunnisteisiin "Opittu uutta", josko seuraavan kerran ei tarvitsisi niin pitkään miettiä.

Nyt jos innostuisi tämän bloggauksen myötä tekemään enemmän ja siistimpiä käsitöitä.
Mottoni on, että männessä näkköö. Katsotaan nyt, mitä seuraavaksi valmistuu...

Asioita ylös kirjoitteli Pami

Kommentit

  1. Se on hyvä, että niitä kirjoneuleita on tullut tehtyä, niin muistaa tuonkin, miten niitä pitkiä langanjuoksuja kiinnitellään :). Mie niitä teen omalla tyylilläni ja kirjoneuleiden kanssa en pääse sinuiksi koskaan.. Nyt noita ystävänpäiväsukkia tekemässä (edelleen.. tökkii koko ajan tekeminen), niin ei hyvä!

    Aivan ihana blogi avautui <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit