Ristikirjanmerkkejä ja virkattuja kukkia

Tällaiset rippijuhlakortit sitten tuli väännettyä. Huvittavintahan noiden korttien tekemisessä oli se, että mitä kirjoitetaan sisälle!! Annoin miehen sitten tehdä loppusilaukset. Toiseen korttiin laitettiin virsi tuohon kirjanmerkin alle, toiseen korttiin laitettiin virsi tuonne sisäpuolelle. Ja sukupuolineutraalisti pojan korttiin ei laitettu pitsireunaa 😏.

Ja sitten jälleen viinilasimerkkejä ja pöytäkoristeita. Tällä kertaa nämä menevät siskonpojalle tai oikeastaan hänen avokilleen. Minä saan kuulemma omanvärisiä lankoja ja helmiä palkaksi. Minä kun käytän enemmänkin lämpimiä sävyjä. Niin ja edelliset menivät siskontytölle ja hänen luonaan sitten kokeillaan, miten käytännössä lasimerkit toimivat: tätykälle tarjotaan viinit!
Meillä on kyllä Miisuliinan kanssa välillä niiiiiin kuuma. Tässä Miisuliina nukkuu kuitenkin villapeiton päällä. Tuon peiton olen saanut ihanilta käsityöihmisiltä, jotka porukassa tekivät tämän minulle lohtupeitoksi vuoden 2012 tapahtumien jälkeen. Kyllä siihen tulee itsekin kääriydyttyä, mutta Miisuliina on tuon ominut aika pitkälti itselleen.
Tuli käytyä pitkästä aikaa Mikkelissäkin. Juvan ja Mikkelin välillähän on nyt tietyömaa, kun sitä korjaillaan ja levitetään. Kyllä se onkin ollut ahistava pätkä ajaa, nykyisin onneksi harvemmin tarvitsee sitä pätkää ajella. Lisäksi siinä vaan ajetaan turhan kovaa ja lisäksi ohitellaan ihan uskomattomissa paikoissa. Se, mikä minua eniten ärsyttää, on puskurissa roikkujat. Ajattelin hommata takaikkunaan tarran:

Tuolla tarralla jos ainakin nuo isommat autot pitäisivät enemmän välimatkaa puskuriini!!

Huomenna minä lähden Seinäjoelle ja torstaina minut löytää Ylistaron Peltopäiviltä MTechin teltasta.

Helteisin terveisin
Pami

Kommentit

  1. Lämmintä on meilläkin. Koirapoika nukkuu hyvin tiiviisti, välillä jopa parvekkeella paahteessa. Ajan sen kyllä sitten viileämpään sisälle, kun tuntuu, ettei se itse tajua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit