Ristivirkkausta

Heinäkuu jatkuu lämpimänä ja kun minulla ei ole lomaa, niin täällä sitä sisällä istua kökötetään - töissä! Onneksi on hiljaista, joten ennättää touhuta välillä kaikenlaista muutakin. Tämän kirjanmerkkiristin virkkasin rippikorttiin, mallin ja idean löysin täältä. Kiitos RyytimaanMinna! Ohje löytyi myös piirrettynä kaaviona, mutta eihän minulla sitä sivua ole enää tallessa. Kuvat vain tallensin, mutta sivuosoite puuttuu. 
 Kortin askartelin itse, mies saa kirjoittaa sisälle, mitä haluaa. Äsken tajusin, että rippikutsu koskee kahta rippilasta, joten täytyykin virkata vielä yksi risti. Tämä toinen on miehen siskon tyttö ja hommattiin vain hänelle lahja ja tämä kortti. Onneksi on vielä aikaa...
 Äitini täytti viikko sitten torstaina 87 vuotta. Lahjaksi ostettiin flamingonkukka. Aika hauskan oloinen, taidan hommata itsellenikin. Ainut vaan, ettei ole oikein paikkaa, mihin laittaa sitä.
 Koska vanhempani ovat muistisairaita, niin heillä on tapana kadottaa tavaroita. Löysin oman ylioppilaskuvani yhden laatikon pohjalta. Otin tästä kuvan varmuuden vuoksi, jos sattuu häviämään lopullisesti. Äidillä on myös tapana ottaa kuvia pois kehyksistään. Sitten me lapset käydessämme laitamme niitä takaisin ja esille.
Onpas sitä ollut joskus nuori ja nätti. Nyt en taida enää olla kuin... nätti 😇

Tänä iltana pääsee onneksi mökille saunomaan ja uimaan. Viikko on pitänyt kärvistellä sähkösaunan avulla, kun mies on vpk:laisena ollut päivystysvuorossa. Päivystys loppuu tänään ja voidaan lähteä kauemmaksikin. Toivottavasti Haukiveden vesi olisi jo lämmennyt, että voi uida kunnolla. Tähän asti on tullut vain pikaisesti kastauduttua saunasta. Ja tietysti avoautoilua voi harrastaa, kun on näin komeat säät!!

Kauniita ilmoja toivotellen
Pami

Kommentit

  1. Hienoja ja niin tarpeellisia nuo kirjanmerkit. Flamingokukka kiehtoisi minuakin. Ja kaunis rippikuva.
    Mukavia uinteja.

    VastaaPoista
  2. Ihana lisä korttiin ja näppärä käytössä. Kirjanmerkit on kivoja lahjoja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit