Retroa, meksikolaista vai reggae okei

Mieheni talossa on jo melkoisen vanhat ja pinnaltaan kulahtaneet baarijakkarat keittiössä, mutta muuten ovat hyviä istua, joten päätinpä hiukan uudistaa tuoleja. Langaksi valikoitui Novitan Puro Batik ja väri nyt ei ole täysin mieleinen eikä lankakaan käyttötarkoitukseen paras mahdollinen, mutta näillä mennään ainakin vähän aikaa. 

Malli on napattu netistä Kotilieden sivuilta. Kun laitoin tuolikuvan facebookiin, niin otsakkeessa olevat ovat kommentteja, joita sain. Itselleni tuli  mieleen noita virkatessa Pelle Miljoonan baskerit. Retron näköisinä nuo  kyllä käy miehen retrokeittiöön.


 Joka päivä on ulkoiltava ja metsäretket ovat kaikken mukavimpia. Sieltä löytyy näitä ihania kuvattavia. Sienessä en muuten ole käynytkään, mies toi yhteen syöntikertaan kanttarelleja mökiltä. Hän vielä on käynyt siellä saunomassa ja uimassa, minua ei enää kiinnosta, kun täällä on sää mennyt sateiseksi ja tuuliseksi. Syksyä kohti.

 Ja kun on tullut säiöttyä kaaleja, fenkolia, selleriä, maissia ym. niin jopa on pienet kärpäset ilmestyneet. Niille virittelin pienen herkkuansan: viiniä ja fairya. Pikkuhiljaa ovat vähenneet, vaikka ainahan niitä jostain pölähtää.
Vielä olisi tekemättä syyshommat pihalla...

Tuulisin terveisin
Pami

Kommentit

  1. Onpa kivan näköiset päällyset jakkaroissa! Mekin haravoidaan kerrostalon pihaa. Kun puita on toistakymmentä, pudonneita lehtiä riittää.

    VastaaPoista
  2. Pelle Miljoona on hyvä mielikuva. Syksy on kivaa vaikka minun retkeilyt on nyt jääneet kaiken muun jalkoihin. Tuo minimalismipeli vie yllättävän paljon aikaa. Mutta sieneen pitää mennä vaikkei sieniä löytyiskään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit