Täällä mitään käsitöitä tehdä, kunhan vaan humputellaan

Ei vaan nyt innostus meinaa herätä, tai oikeastaan innostusta on, mutta sen vertaa viitsi, että aloittais jonkun tekemisen. Tai onhan minulla jo aloitettu: on aloitettu Hipsulaisen Karuselli -sukka ja on aloitettu tuolinpäällinen ja on aloitettu toinenkin tuolinpäällinen, mutta valmista ei vaan meinaa tulla. Ja on muuten ostettu heijastinpipoon langat. Niin ja aloitanhan minä parin viikon päästä kansalaisopistolla Villisti virkaten -kurssin. Kyllä näillä eväillä yksi syksy mennään! Kuka vaan saattaisi nuo aloitetut jutut loppuun!!!

Hulan kanssa aika menee rattoisasti, joka päivä kuljeskellaan ympäri kirkonkylää. Ja metsiä. 
 Ja sitten välillä taas huilataan. Lyhyet jalat omaava koira joutui muutaman kerran harjoittelemaan, että pääsee sängylle. Nykyisin pääsee oikein mainiosti! 😃
 Miehellä alkoi kesäloma 13. päivä elokuuta ja minullahan ei lomaa tänä kesänä ollutkaan, koska vaihdoin huhtikuun alussa työpaikkaa. Mutta käytiin sitten pienellä lomasella.

Mies tykkää ajella ns. pikkuteitä myöten, joten aikaa meni tien päällä. Tarkoituksena oli kiertää Päijänne. Ja mennä sen yli Pulkkilanharjun kohdalta. Matkaa menikin melkein 7,5 tuntia, että oltiin Hämeenlinnassa perillä.
 Hämeenlinnasta ajeltiin sitten Iittalan kautta Tampereelle. Käytiin tietysti Iittalan lasimyymälässä, mutta sieltä ei paljoa ostettu, mutta myymälä takaa alkoi löytyä ihania putiikkeja!!! Kaikkein eniten viehättivät Keramiikkapaja Anubiksen tuotteet! Sieltä en meinannut millään selvitä ulos, mutta sitten päädyin näihin ostoksiin. Tuo kissa on siis pussinsulkija ja tuo lepakko on kiuasmakkaraa varten, mutta se viritellään minun asunnon saarekkeen päälle lentelemään!
 Tampereelta ajettiin Jyväskylään Vehoniemen automuseon kautta.
 Viimeinen ja kolmas yö oltiin sitten Jyväskylässä siskoni luona ja sieltä sitten Vaajakosken Puttipajan kautta kotia.

Koska miehellä oli vielä lomaa jäljellä, käytiin Rantasalmen VPK:n kanssa pienellä risteilyllä. Eli käytiin Oravissa syömässä Linnansaaren kansallispuiston maisemia järveltä päin katsellen.
 Pizzaahan me kaikki syötiin ja minä söin melko erikoisen, mutta toooooodella hyvän pizzan: Iekin hirvi -nimisen, joka sisälsi hirven jauhelihaa, kantarelleja, karpaloita ja smetanaa. Suosittelen kyllä lämpimästi!!


 Ja sitten viime viikonlopun hommia; näplättiin miehen kanssa kerätä tyrnejä. On se vaan inhottavaa puuhaa. Sen verran kuitenkin saatiin, että pakastimeen useampi pussillinen ja lisäksi laitettiin tyrniliköörisatsi muhimaan jouluksi. Illalla oli sitten tosi kipeä pikkurilli, vissiin oli mennyt piikki sormeen ja sehän vähän niinkuin tulehtui. Nyt olen syönyt Ibumaxia ja pikkuhiljaa alkaa helpottaa. Vähän säikäytti, kun pakotus oli nivelen kohdalla.
Sellaisia juttuja tällä kertaa
kirjoitteli Pami

Kommentit

  1. Onpa ollutkin mukavia yhteisiä retkipäiviä ja kivaa yhdessä tekemistä. Jos olisit yksin tyrnejä poiminut, olisi kipu ollut paljon pahempi. Käsitöihin aikaa löytyy kun ilmat viilenevät. Pieni tauko liikkuen vetreyttää kehoa.

    VastaaPoista
  2. Ihania retkiä.
    Tuo käsityöjumi taitaa olla tarttuvaa laatua, niin monessa paikassa olen siihen törmännyt. Mutta kunhan syksy tästä pääsee käyntiin, niin taas mennään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit