Villisti virkaten -pontso

Paljon on tapahtunut edellisen postauksen jälkeen. Käsitöitä vähemmän... 

Ensinnäkin pari kuvaa minun ja Hulan kävelylenkeiltä. Taivas oli monena aamuna todella kaunis, nyt aamulenkkien aikaan on pimeää. Lähdemme liikenteeseen ensimmäisen kerran noin puoli seitsemän aikaan. Sitten käymme lounaslenkillä, töiden jälkeen ja illalla vielä vähintään kerran. Askelia tulee jo jonkin verran, en niitä sen enempää mittaa/laske, puhelimesta katson aina noin suunnilleen määrän. 
 Välillä tietysti vaihdetaan lenkkisuuntaa. Rantasalmen kirkon torni näkyy kauas, muttei ihan niin kauas kuin entisen kirkon torni. Entinen kirkko oli korkeampi, mutta paloi vuonna 1984. Tämä uusi kirkko valmistui vuonna 1989.
 Ja sitten vähän sisustuspuolta. Tuli sitten ostettua uusi pöytä ja työtuolikin. Pöytä on Ikeasta. Tuoli ei ole vielä kuvassa mukana, sen ostin Sotkasta, ja koska on niin pimeää (tänään on tosiaankin pimeää ja sataa vettä), niin en viitsi ottaa uutta kuvaa. Vähän tämä minun työpisteeni siistiytyi. Vielä pitäisi konmarittaa...
 Tuli sitten ostettua kotimaista luomuvalkosipuliakin suoraan tuottajatilalta reippaamman puoleisesti. Näistä on kyllä tarkoitus osa laittaa maahan ja osan aion lahjoitella pois. Kesälomareissulta hommattu lepakko pääsi vihdoin roikkumaan ja sai selkäänsä valkosipulit. 
 Nämä ovat kyllä hyvännäköisiä ja hyviä. Pysyy taudit ja kaverit loitolla 😂
 Ja sitten lopuksi se pontso. Eli tämän sain ensimmäisenä valmiiksi kansalaisopiston Villisti virkaten -kurssilta. Olihan tuo sellaista virkkaa-pura-virkkaa-pura -työ, mutta kun homma lähti sujumaan, niin mukavahan tuo oli tehdä. Aion tehdä vielä toisenkin. Pontson ohje on saatu kansalaisopistosta, lankana oli Novitan Elegia ja virkkuukoukku numero 4. Tuon olisi voinut jatkaa pitemmäksikin, mutta koska se on menossa äidilleni, niin ajattelin, että hänen on helpompi käyttää lyhyempää pontsoa.

Viime perjantaina käytiin katsomassa Erja Lyytisen Another World -Tour 2018 -konsertti, tänä iltana on tarkoitus mennä katsomaan teatteriesitys Lisää saikkua, kiitos! Viikonlopun huilaan!! Josta tulikin mieleeni viime viikonloppu. Miehen pihassa on paljon lehtipuita ja etenkin vaahterasta saa hyviä askartelutarvikkeita.Mukavaa syksyistä aikaa kaikille
Pami

Kommentit

Suositut tekstit