On taas ilmoja pidellyt


...joten ennättää sisälläkin touhuamaan. No, tietysti pakollisia ulkoiluja on tehty Hulan kanssa, joten suuria valmistuneita töitä ei ole edelleenkään tarjolla (miksihän minä yritän pitää käsityöblogia...)

Täällä tuulee aina ja meidän vakiokävelypolulle oli kaatunut puu. Kyllä tuon pystyy kiertämään, mutta toivottavasti joku tulee moottorisahan kanssa jossain vaiheessa. Puu on ns. juoksupolulla, että kyllä tuota varmaan käyttää moni muukin. Vissiin tuo vesistö tekee sen, että aina käy pieni huju. 
 Löysin paperitähtien teko-ohjeen. Ohjeessa oli tähdet tehty paperipusseista, minulla on hamstrattuna eväspusseja, joten kokeilin niistä. Hiukan liian isojahan nuo ovat, mutta ihan kivoja. Kolmas ei mahtunut kuvaan ja se onkin tarkoitus lahjoittaa eteenpäin.
 Lisäksi innostuin virkkaamaan suojaruukkuja. Tähän suojaruukkuun virkkasin valonauhan tuonne väliin. Seuraavassa on paperinarua. Suojaruukku on virkattu Novitan Eco Tubesta, virkkuukoukulla nro 10. Seuraavan teen ihan ohjeesta, tämän sovelsin itsekseni.
 Hulaskin sai uudet heijastinliivit. Tyttäreni täytti 5. päivä 27 vuotta, joten ostin hänelle lahjaksi heijastinliivit 😃 Tosi hyvä, kun voi ostella koiralle kaikkea, kun tyttärelle en niin osaa mitään enää hommata. Lisäksi, kun hän on nyt Kanarian saarilla töissä, niin sinne on turha tavaraa lähetellä. No, raha varmaan olisi kelvannut, mutta sitä sitten, jos on tarvetta.

 Syksyn pihatyöt on vihdoin tehty kahdessa paikassa ja itsellenikin hommasin callunoita. Tässä puolet niistä.
Mukavia ja pirtsakoita syksyn kelejä
toivottelee Päivi

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit