Joulupukki ja -kalenterikuvia

Minä täällä hei! Minä olen Hula ja joku halusi tehdä meille koirille pahaa, mutta nyt olen jo pirteä. Lenkkimatkat ovat kyllä supistuneet, mutta kai täältä vielä löytyy turvallisia teitä. Ainakin tuonne Savonlinnan suuntaan uskaltaa kävellä. Siellä on vaan tylsää, kun siellä ei ole kuin tehdasalue ja autotie!
 Oveen askartelin Hulan kuvalla varustetun taulun. Tietääpähän kaikki, että oven takana on koira! Iso sellainen, lyhyillä jaloilla 🐕
 Lauantaina 24.11.2018 oli Päivä paloasemalla -päivä. Hula oli lasten taputeltavana ja hän sai pari makkaraakin. Sitten piti kyllä jo toppuutella, makkarantarjoajia alkoi olla jo niin paljon. Joulupukkikin kävi ja pitihän se kuva ottaa tästäkin tapaamisesta.
 Illalla oltiin sitten syömässä VPK:n kanssa Järvi-Sydämessä. Siellä oli esiintymässä Neljä ruusua. Olen aina tykännyt tuosta bändistä ja nyt vaan ihastus syveni entisestään!! Seuraavankin kerran lähden katsomaan, jos tähän lähettyville tulevat esiintymään.
 Minun luona kävi pitkästä aikaa vanhan ajan kalakauppias eli sellainen joka myy ovelta ovelle. Äiti ja isä olivat häneltä ostaneet aina kalaa. Minäkin sitten hellyin ja ostin kuhan sekä kalakukon. Kalakukko oli kyllä hyvä ja kalaisa. Pikkuisen enemmän olisin kaivannut suolaa - minusta kalassa pitää olla reilusti suolaa - mutta sitähän saa purkista lisättyä. Kalakauppias kertoi, että äitini oli ollut aina kova tinkaamaan. Minä en osannut, vaan maksoin kiltisti, mikä oli loppuhinta.
 Sitten ajattelin vähän kokeilla joulukalenteriakin tähän blogiin. Nämä kuvat löytyvät Facebookista sekä Instagrammista. Saa nähdä kuinka kauan jaksan.

Joulukuun 1. 

Käytiin joulukadun avajaisissa ja sielläkin oli joulupukki!

 Joulukuun 2. 

Yöllä oli tullut lunta!
Joulua odotellen
Pami

Kommentit

  1. Herkullinen kalakukko, ihan vesi herahti kielelle kuvaa katsoessa! Joulukalenterikuvat on kiva juttu, kiitos sinullle!

    VastaaPoista
  2. Ihana Pami! Minä tykkään perunakukosta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit