Nessupiilo ja syksyn hommia

Nyt olen minäkin ensimmäisen nessupiiloni virkannut. Sattui vaan olemaan tuo isompi nessupaketti, joten ei ihan tullut niin kiva kuin kuvittelin. Pienemmälle nessupaketille saa varmaan vähän jämäkämmän aikaiseksi. Minulla oli lankana Schachenmayr Catania ja mallivirkkauksen kansalaisopiston opettaja kaivoi jostain netin syövereistä. Tuo oli sinänsä hauska malli, että siitä tuli kivannäköinen nurjaltakin puolelta. 
 Punaiseksi värjäytyvistä vuorenkilvistä väsäsin ruusuja. Yritin tehdä samalla ohjeella kuin vaahteranlehtiruusutkin, mutta ei noita vuorenkilven lehtiä niin vaan taivutellakaan. Maljakkona ruusulle on aikoinaan sementissä uitetuista pyyhkeistä tehty ruukku.


 Sitten aloitin tehdä asunnossani pientä siivousta. Tästä kasasta oli kyllä tiukka paikka luopua, mutta vihdoin vein lehdet kansalaisopistolle selailtavaksi ja käytettäväksi. Tuleehan noita lehtiä uusiakin. Minulle tulee tällä hetkellä käsityölehdistä vain Novitan lehti, mutta irtonumeroita tulee aina valikoidusti ostettua. Nyt on tilaa lipastossani. Kyllä sinne lisää lehtiä taas mahtuu... 😆
 Tein vielä säilöntähommiakin. Tässä on tulossa mustamarja-aroniahilloa. Hillo sisältää mustamarja-aronian lisäksi sokeria, chian siemeniä ja lorauksen rommia. On kyllä hyvää, vaikka itse kehunkin!
Kunhan miehen äidin tuomat karpalot tulee laitettua pakkaseen, niin sen jälkeen saa säilömiset loppua, sitten vaan syödään!

Suunnittelee Pami

Kommentit

 1. Kaunis nessu-piilo:)
  vuorenkilpeä olen minäkin kokeillut pyöritellä..kokeiluksi on jäänyt:)
  Kaunis,katsoin ensin että onpas isoksi kasvanut koristekaali,kaunis ja näytävä .
  Tuota sinun "herkku-hilloa" teen kyllä vuoden päästä,sen verran suu jo nappasee:))
  (perushilloa tein ja mehua marjaaroniasta,kokonaisena jonkun verran pakasin.9Karpalot ...saamatta on ei voi ennää kyykkiä;(,marja metässä.
  Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit