Joulunaluskuvia


Jäin nyt vähän joulukalenteri täällä blogin puolella päivittämättä. Tulee laiteltua kuvia tuonne Facebookin puolelle ja Instagrammiin. En vielä tätä bloggaamista ole jaksanut tehdä puhelimella, kun kuitenkin haluaa tänne kirjoittaa vähän enemmän ja kyllähän se tavallisella tietokoneella ja näppäimistöllä huomattavasti paremmin sujuu, ainakin tällaiselta nakkisormelta.

Ensin pari kuvaa marraskuun 27. päivältä. Silloin oli lunta ja märkää. Nyt on myöskin lunta ja märkää, vaikka välillä oli reipasta pakkastakin. 

Joulukuun alusta aloitin sitten tämän omatekemän joulukalenterini. Sydämet ripustan tuollaiseen paksuun naruun ja ripustinlankana olen käyttänyt kaikkia vaatteista ja muualtakin talteen ottamia narunpätkiä. Ostovaatteissa on niitä naruja, joilla vaatteet laitetaan henkariin. Niitä on hyvä käyttää tällaisissa paikoissa 😊

 Ja sitten toisena päivänä sydämiä on tietenkin kaksi. Toisen päivän joulukuvassa on puolukanlehtipalloja. Näin muistaakseni Kotivinkissä tämän idean ja sitähän oli lähdettävä puolukanlehtiä keräämään. Onneksi silloin ei ollut lunta, että sain materiaalit. Kuumaliimalla liimasin lehdet ja poltin tietysti samalla vasemman nimettömän pään!! En ikinä selviä haaveritta kuumaliiman kanssa. En malta odottaa, että se jäähtyy kunnolla, kun menen jo sörkkimään liimauksia ja siinähän palaa sormet.
 Kolmantena päivänä esittelin kaikki joulukalenterini. Tuo kolmas, jossa liikutetaan tähteä päivän mukaan, on aivan ihana. Löysin sen Savonlinnan Citymarketista alelaarista ja ensin vain katsoin sitä ja vaikka olin päättänyt, etten osta, niin olihan se matkaan käytävä. Mieheltä sain tuon raaputuskalenterin. Ja neljäntenä päivänä olikin sitten kuusenhakureissu Volvolla 😂 Sain yhden kirjankin luettua jälleen. Tätä kirjaa lukiessa tuli vähän ongelmaksi se, etten meinannut heti käsittää, kuka on kukin. Mutta kun sain ne selville, niin sittenhän alkoi lukeminen onnistua ja hyvä kirjahan tämä loppujen lopuksi oli.


Minulla on nykyisin sellainen ongelma, kun en haluaisi ostaa enää yhtään kirjoja (kun joka paikka on jo täynnä!!), niin yritän käyttää kirjaston palveluja hyväksi. Valitettavasti Rantasalmen kirjasto on aika vaatimaton. Mutta löysin minä kuitenkin pari kirjaa jälleen sieltä luettavaksi. Kyllä siinä loppuvuodeksi on lukemista, kun olen niin hidas lukija.

Toivotaan, että jaksan taas päivitellä "joulukalenteriani". Jonkun verran on ns. hyshys -juttuja, joita tänne ei voi vielä paljastaa ja aina tuo kalenterin päivitys jää iltaan. Vieläkään en ole ihan keksinyt, mikä on tämän päivän aihe.

Pami

Kommentit

  1. Oletpa tehnyt söpön sydänkalenterin ! Puolukanlehtipallot ovat niin kauniita ja vaatineet tarkkuutta ja näppäryyttä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit