Mistä näitä keskeneräisiä töitä sikiää?!

Aloitetaanpas taas uudella innolla tämä bloggaus. Jotenkin tuntuu, että on jatkuva "härdelli" päällä eikä meinaa malttaa yhtään jakaa huomiota tähän bloggaukseen. Ei kyllä valitettavasti tule luettuakaan kenenkään blogeja, täytyy siihenkin ottaa ryhtiliike!

Mutta hirveästi on suunnitelmia ja jotain on tullut tehtyäkin. Minulla ei korona-aika ole muuttanut elämää ollenkaan, teen samalla lailla töitä kuten ennenkin, joten yhtään enempää ei ole aikaa tullut. Suurin osa ajasta menee tuon koiran kanssa touhuamiseen. 

Ennen vappua väkerrettiin tyttären kanssa vappukukkia Silk clayⓇ -silkkimassasta. Massat ovat odottaneet jo ainakin pari vuotta muovailua. Nyt sitten innostuttiin. Massaa on vielä jonkin verran jäljellä, täytyy taas kehitellä jotain niistä lopuista tai tehdä lisää noita kukkia. 

 Tyttären tekemä äitienpäivä kakku on kaunis. Tähän minulla itselläni ei ollut mitään osuutta muuta kuin syöminen.
 Ja sitten näitä ihan oikeasti keskeneräisiä. Aloitin talvella Villisti Virkaten -kansalaisopiston kurssilla virkkaamaan toista tyynynpäällistä. Ensimmäinenhän oli tehty noista pienistä paloista, tämän uudemman virkkasin suikaleita. Molemmat puolet ovat jälleen erilaiset. Minä vaan rakastan värejä, joten en osaa ollenkaan sisustaa ns. tyylikkäästi. Lankana tällä kertaa oli Schachenmayr Catania ja virkkuukoukku nro 3.

 Lisää Villisti Virkaten -tuotteita. Eli piti villisti virkata kukkasia. Ensin tehtiin pitkä ketjusilmukkanauha ja siitä aloitettiin vääntämään kukkia. Ihan hauska idea.
 Kun olin saanut kuusi kukkaa aikaan, niin keksin, että teen niistä lasin alusia. Ne ovatkin siinä käytössä. Kai noista voisi tehdä jotain suurempaakin, mutta en nyt jaksanut keksiä tuon kummallisempaa.
 Sitten pieni loikkaus puutarhan puolelle. Oli ihan pakko tilata Positiivareilta ketokukkamatto. Tuossa matossa on siemenet sisällä ja kun sitä muistaa vaan välillä kastella (alussa useammin), niin matosta pitäisi 8 viikon kuluttua tulla ketokukkakasvusto. Matto maatuu, mutta samalla estää tässä alkuvaiheessa rikkakasvien läpipääsyn. Laitan tähän Suomelan linkin, kun Positiivareilla tuo taisi olla kausituote.
 Ja sitten lisää keskeneräisyyksiä, jotka tulivat valmiiksi kuitenkin. Hipsulaisen karusellisukat on kyllä mahdottoman hyvät jalassa, mutta jostain syystä olivat hitaat neuloa! Minullakin meni noiden tekemiseen vuosi? 😎

Lankana oli Alize Superwash, puikot numero 3. Mietin, että vielä ainakin yhdet teen, mutta paksummalla langalla. Hyvät kesäsukat noista kuitenkin tuli, vaikka onhan ne erikokoisetkin. Vuodessa unohtaa, miten toisen on aikoinaan tehnyt!!

Jospa tämä blogi nyt jaksaisi olla vähän pirteämpi... Katsotaan, miten aika riittää kaikkeen!

Aurinkoisin terveisin
Pami

Kommentit

  1. Kauniit ja värikkäät tyynynpäälliset olet tehnyt. Värit piristävät sisustuksessa ja kodin tulee olla oman näköinen. Kauniisti istuu karusellisukat jalkaan.

    VastaaPoista
  2. Kauniit hipsulaiset olet tehnyt, väritys on hieno! Hipsulaisen karusellisukat on todeĺla jalkaan käyvät, kaverit tosin nauroivat niille kun kädessään niitä pyörittivät!

    VastaaPoista
  3. Pitkän pitkästä aikaa kurkin sinun vanhaan blogiisi ja sieltä ohjauduin tänne. Hienoja käsitöitä sulla täällä. Olen paljon sua ajatellut. Tulit heti mieleeni,kun viime marraskuun lopussa meidän lapsemme 14v lähti täältä oman käden kautta. tiesin,että sinä tiedät mikä tuska ja kaipaus on,eikä kai siitä koskaan pääse kokonaan ylitse.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit