Käsityöintoa herutellessa

Ei ole kyllä suurta intoa ollut mihinkään käsityöhön viime aikoina... Jos nyt into kaikkeen muuhunkin on vähän hakusessa. Kun päivät istuu tietokoneen ääressä, iltaisin on niin nuutunut, että hyvä kun jaksaa television ääreen asettua. Ja sehän tekee kropalle hyvää!! 😜

Mutta kesän tuloksia tässä, ihan itse mallina. Eli Villisti virkaten -kansalaisopiston kurssilla aloitettu ja jo kesällä loppuunsaatettu vinovirkkaustoppi. Kertaakaan en ennättänyt käyttää, mutta jospa ensi kesänä. Ihan hauska, vaikka aika ärsyttävä lanka tuo Puro Batik. Tosi tarkasti piti virkata, että tuli koko lanka mukaan koukulle eikä jäänyt jotain säiettä virkkaamatta. 


Mutta ihan riittävän hyvä pusero kuitenkin.
Sitten tuli virkattua sydämiä. Sydämet meni miehen rahapuun tukemiseen.

Ja sitten tosi vanha työ valmistui. Joskus olen virkannut tuollaisia ruutuja, pistin ne yhteen, lankakin loppui, joten kävin sitten ostamassa kangasta. Työ oli pari vuotta komerossa ja sitten vein tuonne Mantan puotiin ommeltavaksi ja sain valmiiksi tuoliin päällisen. Alkaa muuten pikkuhiljaa nuo keskeneräiset valmistua - etenkin kun joku muu ne tekee...
Väliin sitten pihahommia. Keväällä vein amarylliksen mukulan pihalle. Näin komeasti se kukki elokuun puolessa välissä. Ei saata kukkia jouluna. Vai mitä arvelette? Nyt tuo mukula on viileässä eteisessä, mullassa ja siinä on komeat vihreä lehdet. Ei millään mene talviunille. 
Käsityöintoa herutellessa tein sitten tyynyt. Noissa tyynyissä oli kauheat päälliset. Olin ostanut ne joskus kirpparilta, että saisin koristetyynyjä silloiseen omaan asuntooni. Silloin ei tullut hirveästi katseltua näköä ja kokoa. Nyt neuloin tuollaiset tyynynpäälliset Novitan Hanko -langasta. Ja pitihän sinne muutama virhe saada mukaan! Pimeässä kun tippuu silmukka, niin pimeässä turatessa ei sitä silmukkaa saa takaisin kunnolla ja niinpä siellä oli ihme silmukoita. Ei kun virkkuukoukku käteen ja tekemään kukkia virheiden päälle. Hyvä tuli!

Syksy on ja talvea ootellaan rennosti! Näin rentoudutaan stressaavan päivän jälkeen. 
Mites teillä rentoudutaan?
Kyselee Pami

Kommentit

Suositut tekstit